Hoppa till innehåll
Hem » Yoga

Yoga

Yogan har funnits med i mitt liv av och till från 18 års ålder, det är något som jag alltid kommit tillbaka till och 2013 började jag fördjupa min yoga.

Min bas finns tantran, aurvedan och i hathayogan. 

Jag är utbildad yogalärare 500 RYT, enligt Yoga Alliance och utöver detta  har jag fördjupningsutbildningar i bland annat yin yoga, restorative yoga och yoga nidra, pranayama, tantrisk filosofi och aurveda samt embodied anatomy och somatics.

Fasta klasser

För närvarande har jag yogaklasser på Sats (medlemskap på Sats krävs för att delta):

Måndagar

Hatha Yoga

19.15, Sats Edsberg

Onsdagar

Yin Yoga

19.45, Sats Sollentuna

Fredagar

Hatha Yoga

08.30, Sats Täby


Personligt utformat yogaprogram

För dig du ha ett personligt utformat yogaprogram utifrån dina egna förutsättningar och behov. Vi ses (online eller fysiskt) och går igenom vad du vill ha ut av ditt yogaprogram och därefter skapar jag ett program utifrån dina önskemål och förutsättningar. Jag använder mig av både yogiska och aurvediska principer vid utformningen av programmet. Du får programmet som en inspelad video som du sedan kan använda hemifrån. Möjlighet till återkoppling och uppföljning finns.

Pris:

1500 kr för personligt möte och video

250 kr återkoppling uppföljning av programmet 30 min

PT-yoga  hemma/online

Jag kommer hem till dig för PT-yoga eller så ses vi online. Vi arbetar med yogans olika aspekter utifrån dina behov och önskemål:  den fysiska yogan (hatha och vinyasa), andningsträning (pranayama), meditation och återhämtning (yin yoga, restorative yoga, avspänning, yoga nidra).

Pris:

800kr/timme (gäller för Stockholmsområdet, max 20 minuters bilresa utanför tullarna)

500 kr/timme online

PT-yoga hemma/online small group

Detta är tjänsten för dig som vill yoga med familjen eller kompisar i en liten grupp, hemma hos dig eller online. Vi arbetar med yogans olika aspekter utifrån era behov och önskemål:  den fysiska yogan (hatha och vinyasa), andningsträning (pranayama), meditation och återhämtning (yin yoga, restorative yoga, avspänning). Max 4 personer

Pris:

1500 kr/timme (gäller Stockholmsområdet max 20 minuters bilresa utanför tullarna)

Företagsklasser

Jag håller klasser på ditt företag. Du kan välja mellan alla former av yoga, medidation och avspänning samt intervallträning, dansklasser och coreträning.

Pris:

från 2000 kr/timme beroende på resväg och storlek på företaget.

Vill du veta mer?

Tror du att yoga kan vara något för dig men vet inte var du ska börja? Eller vet du exakt vad du vill ha?

Hör av dig så hittar vi en yogaform som passar!