Hoppa till innehåll
Home Evenemang - Nourishyo Human Design och somatisk rörelse- coachning i liten grupp

Human Design och somatisk rörelse- coachning i liten grupp

Jag erbjuder nu coachning i en unik kombination av Human Design och somatisk rörelse i gruppformat (max 7 personer).

Det här är för dig som vill utforska och landa i dig själv och hitta den du faktiskt är bortom alla måsten och borden. Genom att utforska och lära dig mer om din Human Design och genom olika typer av somatisk rörelse (yoga/Shake the Dust/ somatisk utforskning), meditation, journaling, sharing, mantra och andningsträning m.m. får du verktyg för att bottna i dig själv.

Varje tillfälle innehåller en mer teoretisk del där vi går igenom olika aspekter av Human Design och en praktisk/fysisk del innehållande somatisk rörelse speciellt designed för att stödja integrationen av det vi gått igenom teoretiskt. Mellan tillfällena får ni hemuppgifter såsom journaling promts och att prova att praktiskt tillämpa Human design.

Vi utgår ifrån deltagarnas Human design, vilket gör att det vi går igenom är anpassat specifikt för deltagarna.

Coachningen är totalt 5 träffar (2,5 timme/träff), med start 2/10. Vi ses digitalt.

Mellan tillfällena finns också möjlighet att dela med sig och få stöd av gruppen via en Faebookgrupp.

Vad är Human Design?

Human Design är ett verktyg för personlig utveckling som bygger på astrologi, I’Ching, chakrasystemet och kabbalah. Enligt human design har varje individ en unik design, men genom livet får vi diverse mönster och programmering (conditioning på engelska) som ibland står i vägen för vår möjlighet att till fullo leva autentiskt. Genom att utforska din design kan du få verktyg som hjälper dig att leva i och som den du är menad att vara.

Human design menar att vi inte är ämnade att tänka oss fram till beslut, utan beslut fattas i kroppen. Vi har alla en auktoritet i kroppen och en strategi för hur vi är ämnade att ta oss an livet och fatta beslut.

Varför somatisk rörelse?

Eftersom Human design så tydligt säger att vår auktoritet bor i kroppen behöver vi tillåta oss att utforska kroppen genom den upplevda känslan av vår den. Genom att låta kroppen få bli uttryckt och berättad kan vi skapa en större tillit till vår kropp och dess förmåga att leda oss rätt.

De somatiska verktyg som vi kommer att använda är speciellt utvalda för att tillåta en större integration av det vi går igenom mer teoretiskt. De syftar till att ge en upplevd känsla av det vi processar intellektuellt med sinnet. Min övertygelse är att förändring händer när saker landar i kroppen. Vi behöver både får använda tankehjärnan och kroppshjärnan.

När

2/10

23/10

6/11

27/11

4/12

Vi ses klockan 16.00-18.30 alla gånger

Var

VI ses digitalt

Pris

Early bird tom 15/8: 1400 kr

Ordinare pris: 1800 kr

Villkor och avbokning

Anmälan är bindande, men du kan överlåta platsen till någon annan. Din plats är bokad när du betalt kursavgiften. Vi rekommenderar att du har försäkring som täcker dina kostnader om du av någon anledning inte kan delta.

Anmälan

Anmälan görs till info@nourishyo.se

Datum

02 okt 2022 - 04 dec 2022
Avslutad

Tid

5 träffar spridda över 2 månader
16:00 - 18:30
QR Code

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *