Hoppa till innehåll
Home Evenemang - Nourishyo Shake the Dust utbildning

Shake the Dust utbildning

Shake the Dust har tagit världen med storm och nu kommer Sveriges första Shake the Dust utbildning!

Tycker du om att röra på dig till medryckande musik? Vill du bebo hela kroppen och inte enbart de skeletala musklerna styrda av en reaktiv hjärna? Söker du ett större djup i varandet som människa? Längtar du efter något som är mer än bara röra på kroppen och pumpa muskler till käck musik? Det här är utbildningen för dig.

Utbildningen är fördelad på 3 helger (lördag-söndag, totalt 6 dagar) 50 hr, och är för dig som redan är yogalärare, gruppträningsinstruktör eller danslärare. I utbildningstimmarna ingår självstudier och en hemuppgift.

Deltagarantalet är begränsat för att du ska få utrymme och bli sedd.

Första helgen leds av Shake the Dusts grundare Satu Tuomela och hålls på engelska. De två efterkommande helgerna hålls av Mari Flink och Katja Lehto på svenska, alternativt engelska om det finns deltagare som inte pratar svenska

Innehåll:

Vad är Shake the Dust? Varför och hur?
Att guida perpetual movement (upprepande rörelse)
Att guida pilates
Att guida intuitiv rörelse
Sekvensering genom ett poetiskt universum
Att bygga momentum
Att arbeta med embodiment – så att det inte upplevs som ännu en gruppträningsklass
Somatics
Att använda din röst
Bli en mästare på spellistor
Practicums (examensklasser)

Bonusar:

Utöver utbildningshelgerna ingår också 3 digitala klasser med grundaren till Shake the Dust, Satu Tuomela. Klasserna kommer att hållas söndag veckan efter varje utbildningshelg.

Du får också tillgång till Shake the Dust communityn på Discord där alla instruktörer delar med sig av sin erfarenhet, musiktips, klasser etc.

Förutom att du kommer att lära dig att bygga dina egna klasser får du också 3 klasser med spellista, färdiga att använda!

Du kommer att lära dig att guida dina klasser utan att själv delta/röra dig, vilket är viktigt för att kunna hålla högkvalitativa klasser digitalt.

Vi bjuder på vegansk, glutenfri lunch de två sista utbildningshelgerna.

Om Shake the Dust

Shake the Dust är en rörelseklass som varvar enklare styrke- och konditionsövningar, inslag av yoga och pilates, dans, shaking och intuitiv rörelse med stillhet och vila, allt genomsyrad av yogafilosofi i form av icke-dualistisk tantra. Genom det vi på engelska kallar för perpetual movement (ihållande/upprepande rörelse), en innovativ ljudbild där musiken bär dig genom klassens tema samt en poetisk vägledning är Shake the Dust en klass som är fullkomligt varande jämfört med ett vanligt gruppträningpass där du gör olika rörelser. Shake the Dust är bodyfulness, mindfulness in action i hela kroppshjärnan. På köpet får du en stark kropp, bättre kondition och en release som inte liknar något annat. Det här är conscious fitness som är HIIT but deep!

Shake the Dust passar alla som gillar att röra på sig och ger möjlighet till varje deltagare att anpassa den efter sina egna förutsättningar.

Datum:

24-25/9

15-16/10

19-20/11

Tid:

9.30-16.00 (tiderna kan komma att justeras)

Plats:

Första helgen:

Yogashakti, Högbergsgatan 30 A, T-bana Slussen

De två efterföljande helgerna:

Satyayoga , Apoteksvägen 8D, Knivsta

Pendeltåg från Stockholm tar 47 minuter, tåg från Uppsala tar 9 minuter. Studion ligger bara ett par minuter från tågstationen. Med bil tar det ca 40-45 minuter från Stockholm. Vi hjälper till att samordna samåkning. Dagarna 9.30 så att det finns möjlighet att ta sig till Knivsta.

Pris:

Early birdpris tom 31/8: 8500 kr

Ordinarie pris: 10 500 kr

Priset inkluderar utbildning, vegansk glutenfri lunch alla utbildningsdagar andra och tredje helgen, kurskompendium och 3 digitala Shake the Dust klasser med Satu Tuomela, grundare av Shake the Dust.

Möjlighet att dela upp betalningen (gäller enbart ordinarie pris)

Villkor/avbokning

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan deltagare. För att boka din plats krävs att du betalar kursavgiften. Avgiften är inte återbetalningsbar. Vi rekommenderar att du ser till att ha försäkring som täcker dina utgifter om du av någon anledning inte kan delta.

För att kunna få certifikat på genomförd utbildning krävs att du deltar på hela utbildningen. Skulle du missa någon del behöver du komplettera utbildningen med hemuppgifter.

Om utbildarna

Utbildare är Mari Flink och Katja Lehto, båda yogalärare och Shake the Dust facilitatorer. Mari driver yogastudion Satya Yoga i Knivsta och Katja driver Nourishyo.

Shake the Dust har skapats av Satu Tuomela, som också är grundaren av yogaskolan Authentic Flow Tribe samt yogaformerna Authentic Flow och Embodied Yin™. Med 25 års erfarenhet som yogalärare, och över 13 000 timmars undervisning är hon en eftertraktad utbildare inom yoga, somatics och embodimentpraktiker. Du träffar Satu under den första helgen och på onlineklasserna.

Mer om Shake the Dust kan du läsa på www.shakethedustsession.com

Anmäl dig här!

Namn
E-post
Adress
Postnummer
Postort
Telefonnummer

Datum

29 - 30 okt 2022
Avslutad

Tid

Utbildningen är totalt 3 helger med start 24/9
09:30 - 18:00
QR Code

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *