Hoppa till innehåll

Shake the Dust utbildning

Shake the Dust har tagit världen med storm och nu kommer Sveriges första Shake the Dust utbildning!

Tycker du om att röra på dig till medryckande musik? Vill du bebo hela kroppen och inte enbart de skeletala musklerna styrda av en reaktiv hjärna? Söker du ett större djup i varandet som människa? Längtar du efter något som är mer än bara röra på kroppen och pumpa muskler till käck musik? Det här är utbildningen för dig.

Utbildningen är fördelad på 3 helger (lördag-söndag, totalt 6 dagar) 50 hr, och är för dig som redan är yogalärare, gruppträningsinstruktör eller danslärare.

Innehåll:

Vad är Shake the Dust? Varför och hur?
Att guida perpetual movement (upprepande rörelse)
Att guida pilates
Att guida intuitiv rörelse
Sekvensering genom ett poetiskt universum
Att bygga momentum
Att arbeta med embodiment – så att det inte upplevs som ännu en gruppträningsklass
Somatics
Att använda din röst
Bli en mästare på spellistor
Practicums (examensklasser)

Shake the Dust är en rörelseklass som varvar enklare styrke- och konditionsövningar, inslag av yoga och pilates, dans, shaking och intuitiv rörelse med stillhet och vila, allt genomsyrad av yogafilosofi i form av icke-dualistisk tantra. Genom det vi på engelska kallar för perpetual movement (ihållande/upprepande rörelse), en innovativ ljudbild där musiken bär dig genom klassens tema samt en poetisk vägledning är Shake the Dust en klass som är fullkomligt varande jämfört med ett vanligt gruppträningpass där du gör olika rörelser. Shake the Dust är bodyfulness, mindfulness in action i hela kroppshjärnan. På köpet får du en stark kropp, bättre kondition och en release som inte liknar något annat. Det här är conscious fitness som är HIIT but deep!

Shake the Dust passar alla som gillar att röra på sig och ger möjlighet till varje deltagare att anpassa den efter sina egna förutsättningar.

Datum:

3-4/9

24-25/9

29-30/10

Plats:

Yogashakti, Högbergsgatan 30a, Stockholm

Pris:

Super Early bird tom 16/6: 8500 kr

Early birdpris tom 16/7: 10 500 kr

Ordinarie pris: 12 500 kr

Möjlighet att dela upp betalningen (gäller enbart ordinarie pris)

Utbildare är Mari Flink och Katja Lehto, båda yogalärare och Shake the Dust facilitatorer. Mari driver yogastudion Satya Yoga i Knivsta och Katja driver Nourishyo.

Shake the Dust har skapats av Satu Tuomela, som också är grundaren av yogaskolan Authentic Flow Tribe samt yogaformerna Authentic Flow och Embodied Yin™. Med 25 års erfarenhet som yogalärare, och över 13 000 timmars undervisning är hon en eftertraktad utbildare inom yoga, somatics och embodimentpraktiker.

Mer om Shake the Dust kan du läsa på www.shakethedustsession.com

Anmäl dig här!

Namn
E-post
Adress
Postnummer
Postort
Telefonnummer
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

03 - 04 sep 2022

Tid

09:00 - 16:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.