Hoppa till innehåll
Hem » Blogg » Flow – Väck kreativiteten. Kliv ur vägen för dig själv!

Flow – Väck kreativiteten. Kliv ur vägen för dig själv!

Nu öppnar vi bokningen för den här fantastiska workshopen! Jag och min partner för projektet, Susanna, som driver Existensis och Livspodden, har sedan början av sommaren stött och blött, tänkt, klurat, marinerat, känt in, diskuterat, vridit och vänt tankar och idéer om en workshop. Vi ville hitta något som vi båda vill förmedla, något vi brinner för och något som resonerar hos oss båda. Förutom att vi är hundra procent säkra på att vi har hittat ett format som vi verkligen tror på och som vi längtar efter att få prova, har vi haft mängder av intressanta samtal om livet, om hur vi fungerar, om vår längtan att hitta hem.

Susanna är existentiell coach och erbjuder existentiell vägledning, skuggterapi, existentiella samtalscaféer, workshops och dansmeditation. Vårt samarbete föddes ut känslan av att vi jobbar med samma saker, men ur lite olika perspektiv. Jag hade läst Susannas blogg under en tid och fick en ingivelse att höra av mig. Vi känner varandra ganska väl sedan tidigare, men hade av olika anledningar tappat kontakten. När vi började diskutera en workshop var min känsla direkt att vi var på rätt spår. Att jag kände mig så inspirerad och påfylld efter varje gång vi diskuterade våra idéer. Det fanns en energi, en expansion i våra möten.

Premiär för workshopen den 23:e januari

Så den 23/1-22 är det premiär för vår workshop som vi kallar för Flow – Väck kreativiteten. Kliv ur vägen för dig själv!

Flow beskrivs som ett tillstånd där man är helt absorberad av det man för tillfället gör och där man för en stund kliver ur den självmedvetenhet vi ofta har i vardagen. Workshopen är designad för att ge dig glimtar av hur flow känns, närvaro i stunden och i kroppen, men också utrymme för reflektion. Du vägleds att utforska vad som gör att du ibland står i vägen för dig själv och håller tillbaka din gnista och kreativitet. Vi kommer att varva tekniker från yogan, såsom yin yoga och yoga nidra med dansmeditation, utforskande meditation, journaling och en ceremoni som inleder och avslutar dagen.

Workshopen är totalt 4 timmar och i priset ingår workshopen, fika/mellanmål och ett material med övningar du kan fortsätta att jobba med hemma.

Vi har ett early bird pris året ut: 700 kr

Vi håller till på Mamita Sthlm, Vikingagatan 29 mellan 13-17 den 23/1.

Vi vill erbjuda dig något som kan ge en möjlighet att få återanknyta till dig själv, till kärnan, efter jul- och nyårshelgerna, som ofta är en tid där vi går över våra egna gränser och inte hinner höra vad vi egentligen behöver. Och vi längtar efter att få vägleda dig genom dagen!

Anmälan görs till info@nourishyo.se senast 12/1-22. Anmälan är bindande, platsen kan dock överlåtas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *