Hoppa till innehåll
Home Evenemang - Nourishyo Shake, flow and release – workshop i Örebro

Shake, flow and release – workshop i Örebro

Tillsammans med Charlotta Tångring har vi skapat en workshop som bjuder på Shake the Dust session, Ladder flow, pranayama och yoga nidra.

Shake the Dust är den nya träningsformen som blandar yoga, pilates, somatics, enkla styrke- och konditionsövningar med intuitiv rörelse och stillhet till en innovativ ljudbild. Intervallträning, på ett helt nytt sätt! HIIT but deep. I Shake the Dust får du möta och landa i dig själv!

Ladder flow bygger en yogasekvens till en specifik låt som du sen får flöda till.

Pranayama är andningsträning som skapar förutsättningar för bättre andning, större fokus och närvaro.

Yoga nidra är en vägledd meditation som ibland kallas för yogisk sömn. Yoga nidra ger återhämtning och avspänning på djupet.

Både Lotta och Katja är dans- och yoganördar, 500 RYT-utbildade och älskar rörelse till musik lika mycket som de återhämtande och lugna tekniker yogan bjuder på.

Investering: 500 kr, betalas i förskott via fakturaAnmälan endast via mail till charlotta.tangring@mail.se
Klicka gärna i ”kommer” på eventet men det gills inte som anmälan.
Eventet äger rum i danssalen, GIH-huset vid Örebro universitet där det finns gott om parkeringsplatser och även bra bussförbindelse. Anmälan är bindande, men kan överlåtas. 14 dagars ångerrätt gäller vid anmälan, undantag om anmälan görs närmare än 14 dagar innan eventet. Vid frågor om eventet kontakta Lotta på ovanstående e-postadress.Välkommen till en dag i musikens tecken där du får börja med svett och avsluta med stillhet

Datum

05 feb 2022
Avslutad

Tid

09:30 - 13:00
QR Code

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *